Hola

Em dic Eva i aquesta és la meva família. El meu país és petit i la meva ciutat natal Barcelona. 

Des de els 18 anys visc al Maresme i des del 2007 tinc un vincle amb la Terra Alta, un petit Mas on ens escapem sempre que podem.

He viscut una part de la meva vida a la ciutat i des de fa uns anys i actualment a un poble gran, però des de petita per vacances i caps de setmana anavem amb la família al Penedès, el fet de gaudir de la natura des de petita fa que tingui una forta influència en com sóc i en el que m’agrada, la meva passió per les coses naturals i senzilles, pels materials nobles, la llum, els colors, les olors, el foc i la terra… Els meus orígens a la ciutat de Barcelona també són una influència en mi, el modernisme de l’Eixample, la gent, els amics, família, la forma de viure tan diferent, formen també part de com sóc, i els viatges a altres països, pocs, però també importants en el com sóc.

«Som el que vivim i el que ens envolta».

La ideia de crear bybcn va sorgir per casualitat, buscant un packaging em va fer obrir el ulls de la quantitat de coses que es podia fer amb un troç de tela, el Furoshiki i a partir de les hores i vaig voler crear articles de tradició donant una volta i actujalitzant-los i modernintzant-los. I amb el recolzament de la família per tirar endavant aquest projecte, aquí estic. Però cal dir que sobretot si m’he vist capaç de fer-ho es per la influència de les avies que em van ensenyar, mentres em cuidaven, a fer mitja, ganxet, cosir, cuinar pastissos (sobretot recordo el de iogurt, boníssim!) quan només era una nena de 5 anys. I el record de veure a la mare fer treballs manuals, com cosir, mitja, ganxet, macramé etc (a més a més de treballar i fer de mare)

Realment el que em va acabar de decidir va ser parlar amb la mare, quan ja molt malalta, em va animar a tirar endavant el projecte i, el seu exemple sempre de valentia, em va fer acabar de decidir.

Gràcies mare per creure en mi, t’estimo, sempre estaràs al meu cor i present en els meus pensaments!